Podmínky pro investování v Československu. - Čermák, P.
V r. 1985 prijala vláda uznesenie o možnosti zakladania spoločných podnikov i s firmami z nesocialistických štátov. Zákony z r. 1988 k právnej úprave spoločného podnikania. Charakteristika zmien. Postup pri vytváraní spoločného podniku podľa súčasnej právnej úpravy. Hlavné princípy hospodárskej činnosti podnikov so zahraničnou majetkovou účasťou.