Dánské fondy a iniciativy na podporu reformních procesů v zemích střední a východní Evropy. - Černohlávek, J.
Prehľad opatrení dánskej vlády pre podporu priemyslu a obchodu. Hlavné opatrenia akčného plánu na podporu reformných procesov v štátoch strednej a východnej Európy. Investičný fond a program poisťovania investícií. Fond pre projekty a fond demokracie. Kurzy pre manažérov a technikov. Ochrana životného prostredia.