Industrial countries have "special duty to Africa", says Camdessus.
Tézy z vystúpenia M. Camdessusa, riaditeľa MMF v Gaborone, Botswana, 25. februára t.r. Takmer tridsať afrických krajín vytvára v svojich programoch prispôsobenia k rozvoju. Nutnosť zníženia prekážok obchodu v rámci Uruguajského kola GATT. Očakávané formy pomoci a spolupráce.