L'aide liée: quels couts pour le bénéficiaire? - Jepma, C.J
Štúdia o viazanej pomoci pre rozvojové krajiny. Viazaná neformálna pomoc a jej účinok. Prvé hodnotenie výhod nie je ľahké. Nepriame náklady - administratívne. Disproporcie pri uplatňovaní viazanej pomoci (OCDE, Centre de dévelopement, "L'aide liée" 1991).