Právní úprava činnosti zprostředkovatelů a rozhodců v České republice. - Týc, Jaroslav
Výklad k vyhláške Ministerstva práce a sociálních věcí Českej republiky z 3. januára 1991 č.16/1991 Sb. o sprostredkovateľoch, arbitroch a kolektívnych zmluvách vyššieho typu. Zoznamy sprostredkovateľov a arbitrov, ich výber a odborné znalosti. Odovzdanie a ukladanie kolektívnych zmlúv vyššieho typu.