Hlavní změny v Zákoníku práce k 1. únoru 1991. - Šusta, V.
Výklad niektorých zmien v Zákonníku práce k 1.2.1991. Pracovné právo a medzinárodné zmluvy. Kolektívne vyjednávanie. Vedľajšie zamestnanie a pracovný pomer medzi občanmi. Liberalizácia vzťahu medzi odbormi a zamestnávateľmi. Ochrana fondu pracovnej doby. Ďalšie závažné zmeny.