Territorial'noje upravlenije vo Francii. - Odincova, A.
Reforma územnej správy vo Francúzsku. Trojúrovňová územná štruktúra: komúna, departement, región. Druhy kontraktnej formy obecných (municipálnych) služieb: koncesia, zainteresované riadenie, árenda. Protirečenie medzi štátnym územným riadením a miestnou samosprávou. Financovanie činnosti miestnych orgánov.