Nový systém financování sociálního zabezpečení. - Habermann, J.
Základné princípy nového systému financovania sociálneho zabezpečenia a jeho príjmy od zamestnancov, zamestnávateľov a štátu. Povinný štátny systém zabezpečenia a individuálne a kolektívne pripoistenie. Postup realizácie nového systému a jeho pôsobenie od 1.1.1993 spolu s daňovým zákonom.