Přehled právních předpisů vydaných v roce 1990. - Voříšek, V.
Prehľad právnych predpisov vydaných v roku 1990, ktoré upravujú otázky sociálneho zabezpečenia, alebo významne s nimi súvisia. Názvy jednotlivých predpisov, ich charakteristika a stručný obsah a dátum účinnosti. Zoznam predpisov obsahuje predpisy vydané na úrovni federácie a ČR a SR.