Les enjeux de la bancassurance en France. - Thureau-Dangin, Ph
Depozitné banky a veľké poisťovne v ťažkej situácii. Zraniteľnosť oboch partnerov. Trh životného poistenia a kapitalizácia vo Francúzsku. Zahraničné príklady. Hlavné francúzske tandemy. Prípady bánk vykonávajúcich poistenie. (Dynasteurs 1990, č.46).