K návrhu koncepce sociálního pojištění. - Klimentová, J.
Reforma sociálneho zabezpečenia v ČSFR. Základné ciele koncepcie sociálneho poistenia. Verejnoprávna sústava sociálneho poistenia, jej autonómnosť vo vzťahu ku štátu. Štruktúra systému dávok nemocenského poistenia. Dôchodkové poistenie, jeho zložky a podmienky dosiahnutia dôchodkov. Prechod k novej sústave.