Zákon ze dne 29. ledna 1991 o zvyšování důchodů.
Zákon zo dňa 29.1.1991 o zvyšovaní dôchodkov starobných, invalidných, čiastočných invalidných, za odpracované roky, vdovských a sirotských. Zvýšenie dôchodkov, ktoré sú jediným zdrojom príjmu. Zvýšenie sociálnych dôchodkov. Podmienky a spôsob pravidelného zvyšovania dôchodkov.