Grade inflation and course choise. - Sabot, R.
Pokles počtu vysokoškolských študentov v USA od 1970 do 1985. Vzdelanostné trendy v USA. Nutnosť podpory stredoškolskej výuky a zvýšenia počtu stredoškolských študentov. Rôznorodosť školskej politiky. Výber školských kurzov.