Ekologická legislatíva v roku 1991. - Gašparíková, Božena
Rozdelenie kompetencií v oblasti životného prostredia medzi Českou a Slovenskou republikou po prijatí tzv. kompetenčného zákona. Zákon o odpadoch a zákon o ochrane ovzdušia - nové legislatívne úpravy predložené Federálnemu zhromaždeniu ČSFR. Príprava zákona o vodách, ktorým sa ustanovujú ukazovatele prípustného znečistenia vôd.