Ekologičeskij gosudarstvennyj zakaz. - Butenina, V.
Postup pri formulovaní ekologických objednávok štátu. Skúsenosti s ovplyvňovaním ekologickej výroby štátom vo vyspelých krajinách. Tvorba fondov ochrany životného prostredia. Vytváranie siete ekobánk na ekologické investície.