Ekonomičeskoje videnije ekologii. - Chejnman, S.
Porovnanie znečistenia a produkcie exhalátov v USA a ZSSR. Výdavky na ekologické opatrenia. Predpoklady zníženia znečisťovania v poľnohospodárstve ZSSR (vlastnícke vzťahy, využitie vedy..). Skúsenosti USA s využitím odpadov. Energetická náročnosť výroby.