K ekologizaci řízení reprodukčního procesu v ČSFR. - Zeman, J.
Slobodne fungujúci trhový mechanizmus a ekologizácia riadenia. Nedostatky hospodárskeho zákonníka z hľadiska ekológie. Nevyhnutnosť využívania ekologických noriem a vytvorenia organizačných predpokladov ich realizácie. Charakteristika právnych predpokladov ekologizácie. Vymedzenie ekonomických nástrojov ekologizácie.