Praktické aspekty uplatňovania štátnej ekologickej politiky. - Prizemin, P.
Uplatňovanie ekologickej politiky v podmienkach radikálnej ekonomickej reformy. Ekologické riziká reformy slovenskej ekonomiky. Organizačné predpoklady pre zohľadnenie ekologických aspektov pri strategickom rozhodovaní, premietnutie ekologických aspektov do privatizačných programov. Ekologizácia súkromného podnikania.