Umwelt als Produktionsfaktor? - Steven, M.
Systém faktorov v národnom hospodárstve a v náuke o podnikovom hospodárstve. Klasický systém faktorov a jeho rozšírenie o životné prostredie. Pôsobenie výroby na prírodné prostredie cez spotrebu zdrojov a produkciu škodlivín v neoklasickej teórii, lineárnej analýze aktivít a v teórii foriem adaptácie.