Vymedzenie ekologických nákladov a problémy ich úhrady. - Červeňová-Bakošová, M.
Vymedzenie ekologických nákladov podľa ich vplyvu na kvalitu prírodného prostredia: ekozábranné, ekoobmedzujúce, ekokompenzačné a ekoregulačné náklady. Podiel štátneho rozpočtu na financovaní starostlivosti o prírodné prostredie. Návrh na zriadenie jednotného štátneho fondu prírodného prostredia na úroveň republík.