numerical method for quasilinear singular perturbation problems with turning points. - Lin, P.
Konštrukcia derivátu presného riešenia a na jeho základe formulovanie aproximačnej úlohy. Prezentácia algoritmu riešenia tejto úlohy, dávajúceho výsledok s ľubovoľne dobrou presnosťou.