Computer-assisted existence proofs for two-point boundary value problems. - Plum, M.
Prezentácia metódy dôkazu existencie riešenia v blízkom okolí približného riešenia pre skalárne nelineárne dvojbodové úlohy hraničných hodnôt so Sturm-Liouvillovými alebo periodickými operátormi.