Hermite interpolation: the barycentric approach. - Schneider, C.
Odvodenie barycentrickej formule pre polynomiálnu a racionálnu hermitovskú interpoláciu a odvodenie efektívneho algoritmu pre výpočet týchto interpolantov. Diskusia o niektorých nových princípoch interpolácie, založených na racionálnej interpolácii.