Multi-step nonlinear ABS methods and their efficiency analysis. - Huang, Z.
Konštrukcia viackrokového nelineárneho ABS algoritmu na riešenie systémov nelineárnych rovníc. Ľahká implementácia a veľký vzrast efektívnosti oproti pôvodnému ABS algoritmu. Spôsob určenia optimálneho kroku pre rôzne dimenzie.