Optimal absolute error starting values for Newton-Raphson calculation of square root. - Montuschi, P.
Prezentácia teórie najlepších počiatočných hodnôt a jej využitie na optimalizáciu maximálnej absolútnej chyby po danom počte iterácií. Porovnanie troch metód. Použitie kombinácie analytickej a numerickej metodológie na získanie zaujímavých výsledkov.