On constructing the relative neigborhood graphs in euclidean K-dimensional Spaces. - Tung-Hsin, S.
Algoritmus na konštrukcii grafu relatívnej blízkosti množiny n bodov v k-rozmernom priestore, kde k je väčšie alebo rovné trom. Zlepšenie času v najhoršom prípade oproti doteraz známym algoritmom za predpokladu, že žiadne tri body netvoria rovnostranný trojuholník.