Going beyond main-effect plots. - Kenett, R.S
Účinnejším nástrojom štatistickej analýzy je uplatnenie interakčných diagramov. Rozvinutie Taguchiho grafickej metódy diagramov hlavného účinku použitím interakčných diagramov. Uplatnenie na proces spájkovania spojov.