Is probability theory relevant for uncertainty? A post Keynesian perspective. - Davidson, P.
Klasifikácia rozhodovacieho prostredia. Prostredie objektívnej a subjektívnej pravdepodobnosti. Prostredie pravej neurčitosti. Keynesiánska neurčitosť, peniaze a explicitné peňažné zmluvy.