Systémové inženýrství v období ekonomické reformy. - Dráb, Z.
Miesto a úloha systémového inžinierstva medzi vedeckými a odbornými disciplínami. Definícia metodológie ako jadra systémového inžinierstva. Využitie zahraničných skúseností. Spoločenské podmienky. Stavovské a záujmové inštitúcie. Scenár ekonomickej reformy a systémový prístup. Metodológia mäkkých systémov.