Implementing hospital wide quality assurance. - O'Sullivan, D.D
Organizácia nemocníc v USA. Kvalita nemocničnej starostlivosti. Zavádzanie programu akosti v rámci celej nemocnice. Rozdielnosti v systémoch riadenia amerických nemocníc.