Les difficultés de creátion d'une industrie pharmaceutique en Afrique. - Deval, H.
Zakladanie farmaceutického priemyslu v Afrike a jeho podmienky. Kvalita, náklady na lieky a na ich výskum. Konkurencia a súčasné problémy. 80 perc. liekov sa dováža. Výroba liekov v JAR, Egypte, Maroku a Nigérii. 17 krajín s nízkou domácou výrobou. Používanie liekov. (Marchés tropicaux et méditerranéens 1990, č.2343).