Dlouhodobé zaměření energetické politiky Československa. 1. - Šimůnek, V.
Východisková situácia. Princípy Zásad štátnej energetickej politiky. Stratégia zmien energetickej bilancie. Diverzifikácia dovozu energetických zdrojov. Vytváranie organizačných a vlastníckych foriem v čs. energetickom hospodárstve.