Operative Planung der Materialverbrauchskosten in der Förderwegen der Steinkohlenberge unter Tage. - Jaworski, B.
Zhoršenie ťažobných podmienok v poľských baniach, neprehľadnosť infraštruktúry baní, technicko-organizačné parametre a ich spätosť s veľkosťou materiálových nákladov vyjadrená v ekonometrickom modeli. Postup pri vytváraní informačnej bázy pre operatívne plánovanie nákladov materiálovej spotreby.