Zefektívnenie investorskej činnosti v hydrogeologickom prieskume. - Kmeť, P.
Odstránenie nedostatkov pri zabezpečovaní hydrogeologického prieskumu závisí do značnej miery od úspechu v súčasnosti prebiehajúcej demonopolizácie prieskumných organizácií a od úrovne technického vybavenia novovznikajúcich organizácií. Potreba hospodárneho vynakladania finančných prostriedkov na jednotlivé druhy prieskumných prác.