Alternativní zemědělství v České republice. - Zídek, T.
Zväzy alternatívnych poľnohospodárov v ČR, ich členská základňa a hlavné úlohy. Trojročné prechodné obdobie, ktorým prechádzajú alternatívne poľnohospodárske podniky v súlade s medzinárodnými smernicami. Problém skladovania a spracovania "bioproduktov".