Ekonomické nástroje a ich dôsledky pre vstup poľnohospodárskych podnikov do trhových podmienok. - Neumann, Stanislav
Značné obmedzenie rozšírenej reprodukcie po prudkom znížení zisku poľnohospodárskych podnikov SR v indexe rokov 1986-1988. Odraz straty motivácie v znížení čerpania investičných úverov. Prehľad vybraných ekonomických ukazovateľov v JRD SR v rokoch 1986-1989.