K vývojovým tendencím v zemědělských družstvech. - Maca, Erich
Protichodné vývojové tendencie pri privatizácii poľnohospodárskych družstiev. Prehľad tendencií zmien v organizácii a riadení výberového súboru moravských poľnohospodárskych družstiev. Faktory, ktoré znižujú efektívnosť hospodárenia a úroveň riadenia podnikov.