Postavenie a perspektíva samostatne hospodáriacich roľníkov na Slovensku. - Mižičková, Ľudmila
Výsledky prieskumu postavenia samostatne hospodáriacich roľníkov na Slovensku, ktorý uskutočnili pracovníci katedier Prevádzkovo-ekonomickej fakulty VŠP v Nitre. Obavy z dopadov ekonomickej reformy na vyhliadky na prežitie. Námety, ktoré treba realizovať, aby sa zo súčasných malých roľníkov mohli stať úspešní podnikatelia.