Poznámky k subvenčnej politike. - Vašek, P.
Dve základné formy doteraz poskytovaných dotácií do poľnohospodárstva. Pravidlá, podľa ktorých sa bude realizovať subvencovanie už v roku 1991. Priame subvencie, poskytované na vecné merateľné jednotky a nepriame subvencie poskytované vo väzbe na iný základ. Možnosti poskytovania lacnejších úverov a garancií za poskytnutý úver.