Racionalizácia mechanizácie poľnohospodárskej výroby. - Fortuník, F.
Rozhodujúci význam mechanizácie pracovných postupov pre racionalizáciu poľnohospodárskej výroby. Optimalizácia strojového parku podľa výrobno-klimatických a pôdnych podmienok. Zanedbanie inovácie strojového parku, prehľad opotrebovania vybraných základných prostriedkov.