Racionalizácia výroby v poľnohospodárskych podnikoch. - Hetteš, J.
Pretvorenie dlho zavádzaného "agrárno-priemyselného" komplexu na komplex "agrárno-obchodný" a utlmiť neefektívne a nerentabilné výroby. Získanie potrebných zdrojov náhradou vysokých materiálových nákladov intelektualizáciou výroby. Rezervy na získanie finančných zdrojov spočívajúce v racionalizácii výroby.