Zemědělský podnik v tržních podmínkách hospodaření. - Trávníček, Z.
Dopad liberalizácie cien a následného poklesu dopytu po živočíšnych produktoch na poľnohospodárske podniky. Nutnosť spojiť nápravu starých krívd s ďalším riešením výživového programu. Pôsobenie trhu na organizáciu a ekonomiku poľnohospodárskych podnikov.