Racionalizácia živočíšnej výroby. - Šimko, I.
Očakávaná spotreba mäsa a mliečnych výrobkov v roku 1993. Pokrytie spotreby obyvateľstva zvýšením užitkovosti zvierat. Rozhodujúci vplyv kvality objemových krmív na racionalizáciu živočíšnej výroby. Premietnutie najnovších vedecko-technických poznatkov do nových biotechnológií pri reprodukcii.