Ermittlung der Produktivität in indirekten Bereichen. <Eine> Vorgehensweise zur objektiven Beurteilung von Rationalisierungsmassnahmen. - Hackstein, R.
Rastúci význam produktivity v nepriamych podnikových oblastiach ako sú konštrukcia, príprava výroby a údržba. Systematický postup merania produktivity v nepriamych podnikových oblastiach. Možnosti variácií pri meraní produktivity.