Wer künftig am Markt neue Masstäbe setzen will, braucht unbedingt eine Vision. Fünf Regeln und sechs Schritte, wenn es um die praktische Umsetzung geht. - Bonsen, M.
Príklady úspešných podnikateľov, ktorí sa presadili na trhu hlavne novými nápadmi. Pravidlá a praktické kroky, ktoré pomáhajú pri rozvoji nových perspektívnych vízií a stratégií a pri ich praktickej realizácii. Mobilizovanie pracovníkov, dôraz kladený na ich motiváciu.