<Die> Marke ist stets ein Abbild der Persönlichkeiten, die das Unternehmen führen. - Simon, H.J
Rastúci význam značky, ktorá sa stala rozhodujúcim faktorom v konkurenčnom boji. Chápanie značky ako idey, ako odraz osobností, ktoré rozhodujú o osude podniku. Nutnosť vypracovať podnikovú stratégiu, s ktorou sa môžu pracovníci identifikovať a ktorá podporuje ich angažovanosť a tvorivosť.