Kultura organizace a její využití v podnikové praxi. - Řezníček, B.
Rozvoj mäkkých systémov v podnikateľskej praxi. Metóda porovnávania. Závislosť prosperity podniku na rozvoji kultúry organizácie. Využitie hlavných prvkov kultúry podniku pri riadení. Základné typy kultúry organizácie. Úlohy vedenia pri uskutočňovaní zmien kultúry podniku.