Parametr času v plánových technologických kartách podniku. - Maďa, V.
Objektivizácia podnikového plánovania a predvýrobnej prípravy na základe plánových technologických kariet. Normatívny alebo informatívny charakter parametra času. Formy parametra času v jednotkovej technologickej karte. Možnosti ďalšieho zdokonaľovania parametrizácie operácií.