Pravomoc, zodpovědnost, kvalifikace. Podnikový management. - Stýblo, Jiří
Tri sociálno-psychologické metódy (job enrichment, job enlargement, job rotation) z fondu podnikateľského riadenia. Výhodnosť ich rýchleho uplatnenia v čs. súčasných podmienkach. Ich využívanie je menej finančne náročné, ako exaktné metódy cieľovo-programového riadenia (method just in time, logistické riešenie distribúcie materiálu a obehu tovarov).