Teorie a praxe hospodářské logistiky oběhu v podmínkách tržní ekonomiky. 2. - Hubálek, J.
Vysvetlenie pojmu integrovaná distribúcia ako komplexu premiestňovacích, akumulačných a rozdeľovacích operácií v podniku, resp. v širšom meradle obehu výrobkov. Podniková schéma integrovanej distribúcie. Rozbor hospodárskej logistiky ako analytickej plánovacej metódy. Hospodárska logistika ako podniková funkcia a ako pracovný odbor a záujmová činnosť.